Lego a Mercedes-Benz spojili své síly, jejich produkt stojí za pozornost

Mercedes-Benz Arocs | foto: Mercedes-Benz

Patříte mezi ty, co si rádi hrají a i ve vašem věku obdivujete zmenšeniny modelů aut a kamionů? Pokud ano, společnosti Mercedes-Benz a Lego spojili své síly a vyvinuly nový dokonalý model, který je sice náročný na postavení, za to však oplývá neskutečnou dokonalostí.

Na trh s hračkami totiž míří zmenšený model nákladního vozu Mercedes-Benz Arocs 3245. Ten se stal novým přírůstkem do rodiny Lego Technic a konkrétní Arocs 3245 se skládá z 2793 různých dílů! Nechybí mu ani opravdové pneumatické tlumiče a jeho rozměry jsou 54 cm na délku, 14 cm na šířku a je 31 cm vysoký.

Mercedes-Benz Arocs | foto: Mercedes-Benz

Podle marketingového manažera Nielse Henrika Horsteda chtěla společnost Lego,aby výsledný produkt odpovídal co nejvíce skutečnému Arocsu 3245. Model je dodáván se čtyřmi nezávisle odpruženými nápravami, čerpadly a moderním pneumatickým systémem, který nabízí jednodušší, realističtější způsob připojení válců a hadic.

LEGO Mercedes Arocs 3245 bude v prodeji od 1. srpna a je považován za "jeden z nejvíce komplexních modelů v sortimentu LEGO Technic."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy