PC Magazine ocenil navigační systém BMW

M5 | foto: BMW Group

České vydání časopisu PC Magazine udělilo navigačnímu systému BMW Professional ocenění EDITOR´S CHOICE.

PC Magazine, který sám sebe označuje jako nezávislého průvodce trhem s výpočetní technikou, otestoval navigační systém v automobilu BMW 545i.

Udělení ocenění PC Magazine Editor´s Choice magazín zdůvodňuje ve svém vydání z 5. listopadu slovy: „…k udělení našeho nejvyššího ocenění navigačnímu systému Professional instalovanému ve voze BMW 545i nás přesvědčilo především zobrazování navigačních pokynů a dalších informací v zorném poli řidiče, které zvyšuje bezpečnost provozu,“ napsal PC Magazine na adresu Head-Up displeje.

Navigační systém BMW Professional je v nabídce výbav ke všem modelům BMW. U BMW řady 5 funguje v rámci systému iDrive s centrálním ovladačem (Controller) umístěném před pákou ruční brzdy. Data z navigačního systému se zobrazují na centrální obrazovce nebo na Head-Up displeji, který promítá navigační systémy přímo v zorném poli řidiče. Navigační systém BMW Professional využívá DVD mechaniku a lze u něj aplikovat i hlasové ovládání.

PC Magazine na závěr svého testu navigačního systému BMW Professional konstatuje, že „Z dosud testované vestavěné automobilové GPS navigace byl systém v BMW bezesporu nejvyspělejší.“

Text a foto: AuTec Group

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy