Nissan připravil servisní dny

Murano | foto: Archiv AutoRoad.cz

Společnost Nissan kromě akčních slev na vybrané modely připravila speciální zimní servisní dny. Ve dnech 1. – 7. 11. 2004 tak kterýkoliv autorizovaný ..

..dealer zkontroluje vaše auto před zimou za 99 Kč.

Pokud navštívíte v době mezi 1. – 7. 11. 2004 kteréhokoliv autorizovaného dealera Nissan, připraví vám vaše auto na zimu. Promažou mu zámky, zkontrolují provozní náplně, akumulátor, přední a zadní nápravu, výfukové potrubí, pneumatiky, vnější osvětlení atd. To vše za jednotnou cenu 99 Kč. Navíc pro vás Nissan přichystal zimní pneumatiky různých výrobců, lité i ocelové ráfky a další zimní doplňky za mimořádné ceny.

U všech autorizovaných dealerů Nissan zároveň probíhá celá řada výhodných akčních nabídek. Začíná u Nissanu Almera a Nissanu Micra. Nissan Almera Invitation s klimatizací, výškově nastavitelným volantem, elektricky ovládanými okny vpředu, centrálním zamykáním s dálkovým ovládáním nebo elektricky ovládanými zpětnými zrcátky je tak k dispozici již od 352.000 Kč a Micra Invitation, jejíž výbava zahrnuje mimo výše uvedené ještě například CD přehrávač, je k mání již od 301.000 Kč. Na skladové vozy navíc platí sleva 10 %.

Pro větší rodinu Nissan nabízí Almeru Tino, prostorné a pohodlné MPV, v akční nabídce Invitation již od 508.000 Kč.

Nissan dále nabízí 10% slevu na vozy Nissan Primera před faceliftem, 7% slevu na Nissan Terrano a 8 % na Nissan Patrol GR.

Foto: Archiv

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy