Kia-Verducci Team vítězí

Kia | foto: Kia Motors ČR

Mezinárodní družstvo žen „Kia-Verducci International Team“ zvítězilo v letošním ročníku světového poháru kolečkového bruslení, tzv. World In-line Cup 2004.

Tento významný úspěch byl zaznamenán totiž hned v prvním roce společného partnerství společnosti Kia Motors Corporation a světové poháru kolečkového bruslení.

V dubnu letošního roku se automobilka Kia Motors rozhodla rozšířit své sportovně-marketingové aktivity (oficiální sponzor tenisového Australian Open a Davis Cupu) v rámci profilace jako mladé a sportovní značky. Stala se totiž také oficiálním sponzorem World In-line Cupu a zároveň rovněž týmovým sponzorem jednoho z předních družstev profesionálního ženského kolečkového bruslení - Verducci Racing Team. Ten tvoří dvě američanky Theresa Cliff a Jessica Smith, francouzska Nathalie Barbotin a korejka Kuok Chae-Yi.

Dvě členky tohoto týmu se také dokázaly prosadit i v individuálním hodnocení letošní sezóny, když v celkovém pořadí jednotlivkyň zvítězila Theresa Cliff a na bronzové příčce se umístila Nathalie Barbotin.

Celý ročník světového poháru se skládá ze 17 závodů, které se konají na evropském (např. Německo, Francie, Švýcarsko) americkém i asijském kontinentu.

Text a foto: Kia Motors ČR

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy