BMW vozily herce na MFF v Karlových Varech

Společnost AuTec Group, výhradní dovozce vozů BMW do Česka, byla sponzorem golfového turnaje, který se odehrál během karlovarského filmového festivalu.

Mezi golfovým hřištěm v Cihelnách a karlovarskými hotely tak první červencové úterý převážela hosty festivalu flotila vozů BMW řady 7. Na turnaji se objevili mimo jiné herci Jiří Bartoška, Milan Lasica, Milan Kňažko, hokejový trenér Ivan Hlinka nebo zpěvák Ondřej Hejma.

Hřiště v Cihelnách se proměnilo ve stánek značky BMW. Dva měsíce před zahájením sériové výroby si golfoví hráči poprvé mohli prohlédnout nové BMW řady 1. Tato novinka přinese do třídy kompaktních vozů velké osvěžení díky svým perfektním jízdním vlastnostem, sportovnímu designu a rozsáhlým výbavám.

Po boku BMW řady 1 stály na golfovém hřišti i další atraktivní vozy – BMW řady 6, řady 7 a řady 5. Golfový ostrůvek pod vlajkami BMW doplňovalo kvarteto motocyklů bavorské značky.

Karlovy Vary se vždy začátkem července stávají městem filmu a večírků. Na úterní golfový turnaj podporovaný značkou BMW navázala večerní party, kde vozy bavorské značky opět stály v popředí.

AuTec Group

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy