Továrna na motocykly BMW přímo na internetu

Na webové stránce www.bmw-plant-berlin.com se poprvé v internetovém světě představuje továrna na výrobu motocyklů BMW.

Uživatelé se mohou podívat na čtyři základní odkazy - Production, BMW in Berlin, Dialogue, Workforce a získají vzrušující detaily o berlínské továrně v jednoduché a ucelené formě.

Proniknout do virtuálního světa umožňuje rubrika Production. Zde je možné vydat se na on-line prohlídku napříč továrnou s průvodcem, která nabízí přátelům motorek fascinující pohled do světa továrny na motocykly BMW a ukazuje, jak se tento sen na dvou kolech vyrábí.

Specialitou nové webové stránky je odkaz „K 1200 S - The Making Of“, kde jsou vysvětleny nejzajímavější části výroby tohoto nového motocyklu.

Každý, koho zajímají detaily berlínské továrny a chce se něco dozvědět o nabídce a podmínkách práce v továrně, nalezne informace v sekci Workforce.

Odkaz „BMW in Berlin“ vypráví příběh zdejší továrny a zdůrazňuje, že spojení BMW Group s hlavním městem Německa nesouvisí pouze s továrnou na motocykly.

V odkazu „Dialogue“ obdržíte poslední zprávy z továrny a naleznete zajímavé věci, které si lze stáhnout do svého počítače. Koho kontaktovat a jak je možné továrnu skutečně navštívit se dozvíte právě zde.

A nadšenci, kteří si přejí dozvědět se více informací o výrobě aut BMW Group, je naleznou na: http://bmwgroup.com/production.

BMW

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy