První snímky nového Peugeotu 1007!

1007 | foto: Peugeot

Dnes odhalila automobilka Peugeot první oficiální snímky své nové řady s označením 1007. Nejedná se však o nástupce nejmenšího Peugeotu 106, nýbrž o zcela..

..nového představitele v modelové řadě francouzské automobilky. A pokud vezmeme v úvahu, že Peugeot už má v nabídce vozy se všemi nízkými čísly a chce si zachovat číselné označení modelů, nezbylo zřejmě jiné řešení než právě přidání další nuly.

Peugeot se v poslední době vymyká jakýmkoliv všedním tvarům a tvoří designově skutečně povedené modely. U nové řady 1007 však nezaujme jen ztvárněním karoserie, při prvním shlédnutí si každý všimne především velkých posuvných dveří na bocích vozu. Ty jsou ovládány elektricky a umožňují velmi pohodlné nastupování a vystupování z vozu a to i ve velice stísněném prostoru.

Uvnitř vozu jsou místa pro čtyři cestující, vzadu najdeme dvě samostatná sedadla která jdou jak sklápět, tak i posouvat, čímž se mění zavazadlový prostor od 178 do 384 litrů.

Prodej nového Peugeotu začne na jaře příštího roku a první „živé“ představení veřejnosti se zřejmě odbude na zářijovém pařížském autosalonu.

Foto: Peugeot

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy