Land Rover představuje Challenge 2005

Discovery | foto: Land Rover

Z džungle jihovýchodní Asie do rozlehlých plání Jižní Ameriky; výzva Land Rover G4 pro rok 2005 slibuje, že bude mnohem obtížnější a ..

..okázalejší než zahajovací závod v roce 2003.

V současné době začíná akce v divokém Bangkoku a bude končit ve vysokých nadmořských výškách bolívijských plání. Před terénními adventure vozy leží nyní tisíce mil náročné strategie a potu, ale také nový Range Rover jako nejvyšší odměna.

Během Challenge 2005 budou použity všechny modely Land Roveru, včetně všech nových Discovery 3. Tyto nízkoúrovňové vozy budou tvořit základní výbavu pro soutěžící stejně jako kolo, lezecké potřeby, kajak a pohon 4x4 na jejich cestě k vítězství.

Matthew Taylor, výkonný ředitel Land Rover říká: “Opravdovost a celosvětový dosah nám dovoluje dokázat, že Land Rover je synonymum pro dobrodružství. V roce 2005 uspořádáme tuto akci znovu.“

V říjnu 2005 budou národní týmy složené vždy z muže a ženy reprezentující 18 národů dokazovat svou výdrž a dovednosti ve velmi náročných podmínkách. Trasa povede přes 4 země a 2 kontinety v časovém rozmezí 4 týdnů.

Tisková zpráva Land Rover ČR

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy