Cena BMW řady 1 stanovena

Na trh přichází nové BMW řady 1 ve čtyřech variantách. Nyní byly určeny jejich ceny.

18. září první zákazníci z Evropy, Asie a Latinské Ameriky obdrží s napjatým očekáváním BMW řady 1. Bezprostředně poté oslaví BMW řady 1 svou premiéru před veřejností na pařížském Mondial de l'Automobile.

Jedná se o pětidvéřový a 4,23 metrů dlouhý vůz. S kocepcí pohonu, která je typická pro BMW, s výkonným motorem, který umocňuje potěšní z jízdy a s vysoce kvalitní vývbavou, nabízí BMW novou variantu v kompaktní třídě.

Oba benzinové modely BMW 116i a BMW 120i budou stát 19.800 a 23.600 €.

Dieslová provedení bude k dostání následovně: BMW 118d za 21.900 €, BMW 120d za 24.400 € a to u všech dealerů BMM a ve všech poboček v Německu.

K rozsáhlé sériové výbavě patří 16“ pneumatiky Runflat s indikátorem v případě propíchnutí pneumatik, systém udržení stability vozidla s rozpoznáním nouzové brzdy, usměrňovač trakce, elektronický uzávěr diferenciálu, posilovač brzd v zatáčkách, ABS, přední, čelní a postranní airbagy a dvoustupňové brzdové světlo.

BMW řady 1 vyhoví potřebám každého zákazníka – je zohledněn aspekt užít si potěšení z jízdy a zároveň podtrhnout vlastní individualitu.

Zdroj: Tisková zpráva BMW ČR
Foto: BMW

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy