Autokosmetika: Jak vyzrát proti hmyzu na skle

Od letošní sezony se vám budeme snažit představit různé druhy autokosmetiky, jak sezónní, tak i celoroční exteriérovou a interiérovou.

Každý motorista prožívá od jara do podzimu každoroční peripetii s hmyzem, který se ve vyšších rychlostech rozplácává na čelních sklech našich čtyřkolých miláčků.

Společnost MA-FRA, díky tomu, že je jedním z našich hlavních sponzorů, nám nabídla k odzkoušení přípravek PULIMOSCERINI "koncentrát do ostřikovače”.

Prodává se v láhvi o obsahu 270 ml a je ředitelný 5 litry vody. Po nalití do nádržky jsem celý nedočkavý poprvé vyzkoušel tento přípravek v akci. První dojem byl příjemný, neboť oproti ostatním značkám byl jemně parfemovaný, což bylo příjemné a tvořil jemnou pěnu, která dokázala hmyz kupodivu opravdu odstranit. Výrobce na lahvi udává, že dokonce odstraňuje vodní kámen v hadičkách a nádržce.

Nutno ovšem dodat, že ty největší smrťáky na skle vám neodstraní i ten sebelepší přípravek. Na to je nejlepší vystoupit na čerpací stanici z auta, vzít si škrabku se žíňkou a ručně je odstranit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy