Nissan na AUTOTECU: Premiéra Murana!

Murano | foto: Nissan

Na letošním veletrhu nákladních a užitkových vozů Autotec v Brně od 5. do 9. června 2004 Nissan představí kompletní paletu..

..terénních, užitkových a nákladních automobilů na více než sedmisetmetrové ploše pavilonu V.

"Jedním z hlavních lákadel pro návštěvníky bude koncept sportovně užitkového vozu Dunehawk a především velmi očekávaný crossover Nissan Murano, jež si v Brně odbude svou českou premiéru. Evropská verze automobilu, který se na severoamerickém trhu okamžitě po svém uvedení stal velkým prodejním hitem, bude připravena hned začátkem roku 2005. Ceny a výbavy pro ČR budou známé přibližně za tři měsíce a my začneme vůz aktivně nabízet prvním zákazníkům i u nás." řekl Teruaki Nogiwa, president Nissan ČR.

Na Autotecu si na své pochopitelně přijdou také zájemci o užitkové a nákladní vozy. K vidění tu bude Primastar, nový užitkový Nissan Kubistar, výrazně modernizovaný Interstar i omlazené nákladní vozy Cabstar a Atleon, Ty se představí v nejrozmanitějších verzích s nejžádanějšími nástavbami, připravenými podle přání konkrétních zákazníků.

K zajímavostem bude určitě také patřit funkční model pohonu ALL MODE 4x4, který patří ke světové špičce u vozů kategorie SUV.

Zdroj: Tisková zpráva Nissan ČR
Foto: Nissan

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy