Autotec 2004 - budeme u toho

Tento víkend se otevřou brány brněnského Veletrhu užitkových vozů AUTOTEC 2004, jenž je největším veletrhem..

..užitkových vozů, servisní techniky a příslušenství pořádaným v České Republice.

AUTOTEC odstartuje v pátek 4.6.2004 odborným a novinářským dnem, od 5. – 9.6.2004 (9:00-18:00 hod.) budou mít možnost navštívit veletrh také příznivci z řad široké veřejnosti.

K největším lákadlům AUTOTECU budou zcela jistě patřit automobilové novinky, poprvé představené v ČR. V kategorii trucků to bude Scania se svojí novou řadou R, Renault představí v české premiéře inovované vozidlo Mascott a svůj závodní truck Premium,Volvo bude prezentovat nejsilnější nákladní vůz na trhu – model FH16 s maximálním výkonem motoru až 449 kW/610 k. Evropskou premiéru na stánku Volva bude mít přepravní informační systém Dynafleet.

V kategorii lehkých užitkových vozů přiveze Volkswagen nový přírůstek Volkswagen Caddy, italský Fiat poprvé představí veřejnosti nové užitkové vozy Fiat Panda van a pick-up Fiat Strada. Mezi vozy SUV bude mít českou premiéru jihokorejský Hyundai Tucson a japonský „crossover“ Nissan Murano.

Třešničkou na výstavním dortu užitkových vozů bude podle organizátorů AUTOTECU futuristická studie kompaktního rodinného vozu Škoda Roomster.

Světovou premiéru na veletrhu obstará autobus TEDOM od stejnojmenné firmy. Španělský výrobce luxusních dálkových i linkových autobusů značky Beulas, představí v české premiéře zcela nový model Aura.

Kromě odborných seminářů se můžou návštěvníci setkat také s mnoha doprovodnými akcemi, jako je Motocyklová exhibice, soutěž pro děti BABYTRUCK 2004, Setkání řidiček 2004, Ukázky činností ÚAMK, terénní dráha Polygon 2004..

Další zajímavou akcí v rámci veletrhu je nedělní koncert skupiny Chinaski (13-14 hod.) nebo autogramiáda Davida Vršeckého, držitele světového rychlostního rekordu s tahačem Buggyra (rovněž v neděli).

Vstupné na AUTOTEC pro veřejnost činí 80,- Kč po oba víkendové dny (zlevněné 40,- Kč), od pondělí 7.6. do středy 9.6. pak 150,- Kč (zlevněné 80,- Kč).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy