Nové Toledo představeno!

Toledo | foto: Seat

Další čerstvá novinka byla odhalena na probíhajícím madridském autosalonu. Seat představil nové Toledo..

..a podle sloganu Seatu - auto emoción – vypadá nová generace opravdu nevšedně a vyvolává při prvním spatření řadu emocí.

Skoro se nechce věřit, že představený vůz je skutečně nastupující generace Toleda, ale spíše nový velkoprostorový model typu MPV. Seat tak vsadil na nastupující trendy v automobilovém průmyslu, nabídnout motoristům vysokou míru variability interiéru a velký vnitřní prostor s mnoha úložnými schránkami. Dalším prvkem nově se vyskytujícím u mnoha novinek (např. nový Renault Modus o němž jsme psali včera) je možnost objednat si prosklenou střechu.

Design nového Toleda hodně připomíná další nedávno představenou novinku Seatu – Alteu, se kterou mají především společnou boční křivku protínající postranní dveře. Ta se stala u Altei hodně diskutovaným a opěvovaným prvkem, proto ji najdeme i u nového Toleda. Na první pohled také zaujme nevšedně skloněný zadní sloupek a celá zadní partie trochu ztvárněná ve stylu nového Meganu.

Podrobnosti zatím ještě nebyly zveřejněny, Toledo má však vyjet k zákazníkům na konci roku. Jeho první prezentace se včera na autosalonu v Madridu zúčastnil i španělský král Juan Carlos.

Foto: Seat

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy