Toyota Supra z prvního dílu Rychle a zběsile je na prodej!

Patříte mezi fanoušky série filmů Rychle a zběsile nebo jste jen měli v oblibě herce Paula Walkera? Pokud na alespoň na jednu otázku zněla vaše odpověď kladně, pak pro vás máme super zprávu.

Do prodeje jde totiž originální kus Toyoty Supry z prvního dílu Rychle a zběsile. Za jejím volantem seděl opravdu Paul Walker a vůz byl účasten závěrečné scény, kde spolu na konci filmu závodí  Dodge Charger Dominica Vina Diesela.

Pro kaskadérské scény vzniklo více vozů, jenže právě tenhle kousek je ten, který pravý originál a je plně pojízdný a servisovaný. Pod kapotou se ukrývá řadový šestiválec 2JZ-GE o objemu 3,0 litru se základním výkonem 223 koní. Motor je spojen s pětistupnovou manuální převodovkou a vozidlu nechybí četné množství úprav.

Nechybí vstřikování rajského plynu od NOS/Holley Performance, polepy karoserie, originální oranžový lak nebo zesílený podvozek, to aby Supra vydržela tvrdé kaskadérské kousky. Auto má i bodykit od firmy Bomex, pevné zadní velké křídlo a závodní kola Dazz. Aukci pořádá síň Mecum Auctions ve dnech 12. -17. května a výsledná cena se očekává mezi 150 až 200 tisíci dolary.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy