Britští automechanici trochu víc projeli Focus ST jednoho ze zákazníků

Ford Focus | foto: Ford

Představte si situaci, že do autoservisu odvezete svůj vůz na běžnou kontrolu, nádrž je plná a po vrácení auta je vše jinak.

 

Nejen to se stalo britovi Waynu Clinningovi, který chtěl zkontrolovat tachometr, prohlédnout vyhledávací systém a také svůj Ford Focus ST osadit novými pneumatikami. Auto mělo téměř plnou nádrž, jenže po vyzvednutí vozu byla půlka nádrže pryč. Při otázce, co s autem mechanici dělali, se mu údajně nedostalo žádné smysluplné odpovědi.

Majitel tedy pojal velké podezření, že něco není v pořádku a tak se do servisu po nějaké době vydal podruhé. Do auta však nainstaloval skrytou kameru ve vnitřním zpětném zrcátku, která nahrávala vše potřebné, co se s autem děje. Po vrácení auta a zhlédnutí záznamu se však Clinning doslova nestačil divit, co vše mechanici s autem prováděli.

Ve skutečnosti jej totiž vyvezli na běžné britské okresky a tam s ním pádili až 190 km/h. To je jasným vysvětlením, proč při prvním vrácení auta chyběla půlka paliva v nádrži. Ostatně, na to, jak si mechanici jízdu užívali, se podívejte sami.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy