Dacia Duster nasazuje nízké ceny, začíná na 260 tisících

Duster | foto: Dacia

Dacia, známá svojí agresivní cenovou politikou, ukázala ceník svého nového SUV Duster. Nejnižší cena je 259 tisíc korun, ovšem s poměrně spartánskou výbavou.

Dacia Duster pomalu směřuje do prodeje a známý je ceník. Jistě tak víme, že novinka bude dostupná s trojicí motorů a dvojicí pohonů. Těmi třemi motory bude jediný benzín 1,6 (110 koní), který tvoří základ nabídky. Výše postaveny budou motory 1,5 dCi o výkonu 85 a 110 koní. Slabší diesel bude možné mít s pohonem jediné nápravy, silnější zase jen s pohonem všech kol. Benzín vám dá vybrat.

Novinka bude dostupná také se čtyřmi výbavami, přičemž ta základní stojí 259 900 korun. I tento Access bude mít ABS, dva airbagy... a tím v podstatě končíme. Dacia v ceníku má zdůrazněno, že součástí je třeba topení, přední a zadní stěrače, posilovač řízení či otáčkoměr.

Vyšší Ambiance nabízí především další dvojici airbagů a dále možnost připlatit si za další výbavu. Příplatek je 15 tisíc.

Výbava Arctica nabídne, jak název napovídá, klimatizaci, dále třeba palubní počítač, mlhovky nebo elektricky nastavitelná zrcátka. Příplatek: 20 tisíc.

Nejvyšší Exeption má dokonce slitinová kola a nabízí některé další designové doplňky a možnost připlatit si za ESP. Cena je 23 tisíc oproti Actice.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy