Renault Fluence se bude prodávat už od necelých tří set tisíc

Fluence | foto: Renault

Renault oznámil oficiální ceník pro svůj model Fluence, který se zde začne po novém proce prodávat. Ceny opravdu nejsou vysoké.

Renault se svým sedanem Fluence odvozeným od Méganu pokusí vyplnit mezeru mezi Méganem a Lagunou. To by se mu vzhledem k atraktivní cenové politice mohlo  povést. Navíc ani samotný vůz nevypadá nepovedeně, národ jistě potěší například objemný kufr o pěti stech litrech objemu.

Novinka přijde zatím s trojicí motorů, základem bude benzín 1,6 o výkonu 110 koní, který bude cenou startovat na 299 tisících korunách. Druhou alternativou bude diesel 1,5, který bude možné ve výkonové variantě 85 koní koupit jedině se základní výbavou za 339 tisíc korun, a ve výkonové variantě 105 koní, který bude za 379, respektive za 389 tisíc nabízen se střední a vrcholnou výbavou.

V základu pojmenovaném Confort najdeme šestici airbagů, ESP, klimatizaci, výškově stavitelná sedadla, rádio, centrální zamykání a dokonce i tempomat.

Za příplatek 30 tisíc korun je potom možné mít vyšší výbavu Exeption, která nabídne dvouose nastavitelný volant(v základu jen výškově),automatickou dvouzónovou klimatizaci, zadní parkovací senzory, nebo třeba hands hree kartu.  

Deset tisíc je potom nutné připlatit za nejvyšší výbavu Privilege, která v sobě obsahuje například i klimatizaci.

Mimo to je možné si objednat i celokožený interiér za padesát tisíc, xenonová světla za dvacet, střešní okno za patnáct, nebo třeba autorádio s bluetooth za deset tisíc korun.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy