Kampaň Nemyslíš – zaplatíš! objevuje kouzlo Facebooku

Nemyslíš - zaplatíš | foto: Ministerstvo dopravy

Diskutovaná bezpečností kampaň Nemyslíš – zaplatíš! přichází na další způsob propagace. Tentokrát ministerstvo dopravy cílí na statisíce řidičů na Facebooku.

Komunikační a sociální síť Facebook má jen v České republice přes jeden milion profilů, což je nezanedbatelná uživatelská základna pro jakoukoliv reklamu. To si zřejmě uvědomilo i ministerstvo dopravy, které zde v uplynulých dnech spustilo stránku kampaně Nemyslíš – zaplatíš! (odkaz).

Ta doteď eviduje více než 86 tisíc fanoušků a čtenáři zde najdou pohromadě veškeré informace o kampani včetně propíraných videí a mnohdy nepěkných fotografií ostatních uživatelů. Neméně nepěkná je i aplikace s názvem „Dožiju se konce roku?“, kde každý z vás může zjistit, zda při svém způsobu jízdy do konce roku zemře při dopravní nehodě. Drsné? Ano, ale život na silnicích takový být umí. A bez slitování.

TIP: AutoRoad.CZ na Facebooku – staňte se naším fanouškem!

Dle ministerstva je hlavním cílem facebookové kampaně upozornit řidiče na rizika související se závěrečným obdobím roku, kdy se zhoršuje sjízdnost silnic, zmenšuje viditelnost a stále mnoho řidičů jezdí na letních pneumatikách. Facebook je navíc ideální prostředek pro komunikaci s nejrizikovější skupinou mladých a nezkušených řidičů.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy