Nová Mazda 3 sedan již na L.A. Motorshow

3 | foto: Mazda Motor

Mazda Motor Corporation dnes potvrdila, že karosářská verze sedan zcela nové Mazdy3 (která je v Japonsku známá jako Mazda Axela), přepracovaná po pěti letech – bude odhalena na Los Angeles Motorshow, 19. listopadu 2008.

Závoj bude z vozu stržen během tiskové konference značky Mazda, která proběhne od 12:20 do 12:45 (místního času) a odhalí zcela novou Mazdu3 – nejnovější přírůstek do rodiny Zoom-Zoom.

Každá část nové Mazdy3 byla vytvořena pro co nejvyšší nadšení z vozu tak, aby auto nabízelo sportovní jízdu, skvělou spotřebu na vrcholu své třídy a zároveň tichost. Ochrana životního prostředí a bezpečnost vozu jsou založeny na strategii, které se v Mazdě říká – dlouhodobě udržitelné Zoom-Zoom – musí do sebe zapadat s radostí z jízdy. Když přidáte nový, agresivní vzhled a dynamický design, který je pro Mazdu tak typický – je Mazda3 vším co může řidič od sportovního kompaktu chtít.

Zcela nová verze nejlépe prodávaného sportovního kompaktního vozu od Mazdy v sobě spojuje dědictví Mazdy a zároveň to nejlepší ze současné Mazdy3. Od jejího uvedení na trh v roce 2003, se ve více než 100 zemích po celém světě prodalo asi 1,8 milionu vozůi a Mazda3 dodnes získala více než 90 motoristických oceněníii.

Po světovém uvedení severoamerické specifikace vozu ve verzi sedan s benzinovým motorem 2,0 a 2,5 přímo na Los Angeles Motorshow – bude pětidveřový hatchback odhalen v souladu s plánovaným celosvětovým prodejem.

- Mazda-

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy