Lexus IS Coupé bude, značka navíc zlevňuje

IS | foto: Toyota

Automobilka Lexus chce konkurovat především zvedeným značkám z Německa, tedy Audi, Mercedesu a BMW. Značná část putuje i do USA, kde konkurují jiné vozy. Lexus na některých frontách stále prohrává a těmi frontami jsou hlavně ty, ve kterých nemá odpovídající model.

Právě nekompletnost modelové řady Lexusu je tím, co značce v prodejích ubližuje.

Lexus se i přes dřívější popírání rozhodl nasadit do prodejů konkurenta pro rozličná kupé od Mercedesu, Audi A5 a BMW 3 coupé. Sám o tom sice nepodal žádné informace, ale v USA a Kanadě si automobilka zaregistrovala vše prozrazující značky IS 250C, IS 300C a IS 350C

Od Lexusu navíc v nedávných dnech přišla další potěšující zpráva, díky příznivému kurzu koruny importér snížil ceny všech modelů kromě nedávno představeného ostrého IS-F.

IS tedy koupíte o 75-85 tisíc levněji, větší GS spadlo o 115-145 tisíc a vlajková lod LS padla o celý čtvrtmilion. SUV RX je levnější o 145 tisíc korun. Přesné ceny vám jistě rád sdělí kterýkoliv dealer Lexusu. Sleva je prozatím časově omezená a Lexus získává oproti konkurentům značný cenový náskok, v kladném slova smyslu, samozřejmě.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy