Ceny nového Lanceru zveřejněny

Lancer | foto: Mitsubishi Motors

Mitsubishi právě zveřejnilo ceny nového Lanceru. Pojďme se na ně podívat.

Nabídka bude začínat již na 450 tisících, což je velmi slušná cena. Motor 1,5 je navíc při svých 109 koních velmi úsporný, vezme si jen 6,4 litru benzínu na 100 km v kombinovaném režimu.

Všechny výbavy obsahují 7 airbagů, ABS, systém kontroly trakce a stabilizace (s výjimkou motorizace 1,5 Inform), Isofix, manuální klimatizaci, palubní počítač, všechna okna elektricky ovládaná, výškově stavitelné sedadlo řidiče, loketní opěrku, rádio s CD a MP3 a v základu 4 reproduktory.

Invite přidává automatickou klimu s tím, že chlazena je i schránka před spolujezdcem, kožený volant, další dva reproduktory, bluetooth handsfree, kola z lehkých slitin (16 palců) a vyhřívání zrcátek.

Intense k tomu připočítá větší kola (18 placů), optipaket karoserie, mlhovky, AUX vstup pro rádio, které má nyní 9 reproduktorů, jmenovku Rockford Fosgate a měnič na 6 CD a lepší loketní opěrku.

Vrcholem je Instyle, který k tomu přidává kožené potahy sedadel s vyhříváním, navigaci s harddiskem, videovstup, a adaptivní bi-xenonové světlomety s ostřikovači.

Metalíza je vždy za příplatek 15 tisíc.

Ceny lze hodnotit velmi dobře.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy