VW Polo, Golf a Golf Plus v edici Tour

Golf Plus | foto: Volkswagen

Volkswagen po předchozím akčním modelu Goal připravil ještě zajímavější verzi edice, která nese název Tour.

Nová akční edice bude v provedení modelů Polo, Golf a Golf Plus, jejíchž cenová výhoda bude až 1055,- euro. Tento nový balík výbavy je dobře sladěn s aktuální poptávkou lidí, kteří se zajímají o následující nabídku:  16ti palcová kola u obou variant modelu Golf a 15ti palcová u modelu Polo, klimatizace, vysoce kvalitní rádio systém, tempomat, multifunkční display, ParkPilot a mnoho dalších výhod. Polo, Golf a Golf Plus dostaly do vínku systém ESP už ve standardu, čímž nastavují nový standard pro kompaktní auta.

Design vozu je také překvapující. Nový název je sestaven se speciálních písmen, která jsou doplněná úsměvným logem. Potahy sedadel a čalounění dostaly nový vzor, volant se potáhl kůží, stejně tak i řadící páka. Všechny tři modely budou k dostání v novém a speciálním barevném provedení – Olympia Blue – což je perleťově modrá. Všechny tři modely budou k dispozici v nabídce se stávajícími benzínovými a dieselovými motory.

Volkswagen také myslel na zimu. Proto je v této nabídce zimní balík, který obsahuje zimní pneumatiky a speciální ráfky, které dokáží bez újmy přežít zimu. Mezi další zimní přípravu lze počítat i vyhřívaná přední sedadla, mlhovky, automaticky vyhřívané trysky ostřikovačů.

Nový akční model Tour je už možné objednat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy