Systém Flex-Fix bude také v nové Antaře

Antara | foto: Opel Media

Nový crossover Opel Antara, který si právě odbývá svůj debut na autosalonu v Paříži, bude také vybaven systémem Flex-Fix.

Přepravní systém Flex-Fix, který byl poprvé představen na nové Corse, bude k mání také v novém crossoveru Antara, kde by měl být k dispozici na začátku roku 2007.

Opel zavádí nové standardy v použitelnosti různých systémů. Po Flex7, což je jednoduchý systém sklápění druhé a třetí řady sedadel v Zafiře, nyní přichází se systémem Flex-Fix. To je systém na velmi praktický a jednoduchý převoz jednoho nebo dvou jízdních kol. Nepotřebujete žádné přídavné nosníky, příčníky, držáky, prostě jej vytáhnete ze zadního nárazníku jako zásuvku a vše je připraveno. Navíc nemusíte kola zvedat vysoko na střechu, menší je také aerodynamický odpor při jízdě. Jednoduché a praktícké.

Systém je připraven na kola o velikosti 18 až 28'' a unese až 40 kilogramů. Montován bude do Opelu Antara a nové Corsy, což jsou podle Opelu auta, která si kupují aktivní nebo mladí lidé, kteří často přepravují nářadí (kolo) pro své sportovní aktivity.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy