Suzuki v Paříži

Suzuki | foto: Suzuki

Další značkou, která se chce předvézt na mezinárodním Pařížském autosaloně je Suzuki, jeho koncept Splash má oslovit každého řidiče svou všestranností.

Splash uspokojí všechny zákazníky bez ohledu na styl, věk nebo pohlaví, použijete ho jak na krátké nákupní výlety, tak na delší cestování. Přes malé vnější rozměry je Splash uvnitř velmi prostorný a to především na výšku, s prosklenou střechou vytváří velmi vzdušný pocit.

Ostré linky zevnějšku zobrazují energii a přitažlivost. Přední část zdobí světlomety s LED diody a vysoký nárazník v čele se symbolem Suzuki. Postranní pohled zdůrazňuje chromový sloupek a také 18-ti palcová litá kola. Zakulacený zadek s netypickými světly a dvojitým výfukem působí velmi dynamicky.

I takto malé auto disponuje nejmodernějšími bezpečnostními systémy a to jak ABS, tak stabilizací ESP. Přední, postranní i hlavové airbagy chrání posádku, stejně jako bezpečnostní sloupek čí speciálně navržena nárazu odolná struktura karosérie.

Pod kapotou nalezneme čtyř-válcový 1,2l s 16-ti ventilovou technikou, který je spjat s automatickou čtyř-stupňovou převodovkou.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy