PSA má nový cíl: Proton a východní trhy

PSA | foto: PSA PEUGEOT CITROËN

Předběžnou dohodu o vzájemné spolupráci podepsali v Paříži Jean-Martin Folz, prezident PSA Peugeot Citroën, a Syed Zainal Abidin Bin Syed Mohamed Tahir, generální ředitel společnosti Proton.

Slavnostnímu podpisu dokumentu, který vytváří předpoklady pro vzájemnou budoucí spolupráci obou výrobců, byli přítomni také Thierry Peugeot, předseda dozorčí rady PSA Peugeot Citroën, a Dato’ Mohammed Azlan bin Hashim, prezident Protonu.

Posuzování možností vzájemné spolupráce potrvá několik měsíců a soustředí se na řadu oblastí, zejména pak na vývoj produktů, průmyslovou výrobu, rozvoj kvality, automatizaci, spolupráci na montáži a distribuci. Tyto možné směry spolupráce se posuzují zejména s ohledem na výhodnost pro obě strany především v regionu Aseanu, ale i v jiných částech světa.

PSA Peugeot Citroën od vzájemné spolupráce očekává nárůst odbytových možností pro Peugeot a Citroën v Malajsii a položení základů pro další rozvoj obchodu v oblasti Aseanu, což je plně v souladu se skupinovou strategií spolupráce s dalšími výrobci aut.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy