Hyundai bude dále sponzorovat fotbal

Grandeur | foto: Hyundai Motor Czech

Hyundai Motor CZ prodloužil oficiální partnerství s českou fotbalovou reprezentací.

V březnu roku 2005 se společnost Hyundai Motor CZ poprvé stala oficiálním partnerem české fotbalové reprezentace, když uzavřela smouvu o spolupráci a partnerství. Od té doby se česká fotbalová reprezentace v "dresech" Hyundai představila jak během kvalifikačních utkáních na MS 2006, tak i na mistrovství samotném.

Jelikož tato spolupráce výrazně zvýšila vnímání značky Hyundai v České Republice, což se v  konečném důsledku projevilo i na stále vzrůstajících prodejích vozů Hyundai, rozhodl se Hyundai v ČR tuto spolupráci prodloužit na období dalších dvou let.

"Partnerství Hyundai Motor CZ s českou reprezentací navíc koresponduje s celosvětovým partnerstvím mateřské společnosti Hyundai Motor Co. a fotbalové federace FIFA při všech světových fotbalových podnicích, kde je uzavřena spolupráce až do roku 2014", uvedl prodejní a marketingový ředitel Zdeněk Fořt.

V rámci plnění této smlouvy o partnerství společnost Hyundai Motor CZ poskytne fotbalové reprezentaci 15 vozů Hyundai. Nejluxusnější vůz z řady Hyundai, model Grandeur, bude i nadále využívat trenér reprezentace Karel Bruckner. Dalšími vozy, které budou poskytnuty jsou jak další vůz Grandeur, tak jedno nové Santa Fe, 5 vozů Sonata, 1 sportovní model Coupe, 1 Trajet, 3 vozy Elantra, 1 Getz a 1užitkový vůz H-1.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy