Novinky pro Volvo S60

S60 | foto: Volvo

U Volva S60 pro modelový rok 2006 dochází ke změnám v celé řadě oblastí. Model S60 je vybaven novým sportovnějším podvozkem a novými prvky pro zvýšení bezpečnosti.

Volvo S60 je vybaveno novým předním spojlerem a volitelně také spojlerem na víku zavazadlového prostoru. Spodní část předního spojleru byla upravena tak, aby vozidlu dodávala sportovnější vzhled. Oba spojlery jsou plně lakovány v barvě karosérie. S60 získalo zcela novou mřížku chladiče, která dobře ladí s novým znakem značky. Změny se dotkly také diagonálního profilu, který nyní ještě více zdůrazňuje nový znak a dobře známé logo ”iron mark” značky Volvo.

Volvo S60 je nyní k dispozici se třemi novými barvami: Electric Silver, Orinoco Blue a Maple Red. Za oko chytne také nový design kol o velikost ráfku 8x18” a velikost pneumatiky 235/40/R18. Standardní podvozek byl dále upraven a nyní nabízí ještě sportovnější vlastnosti a přesnější řízení.

Některé dříve představené příslušenství je nyní k dispozici jako volitelná výbava, která může být objednána při koupi vozidla. Mezi ně patří hlavice řadící páky Space Ball, manžeta řadící páky a kůží potažená páka ruční brzdy (které byly mírně upraveny a vybaveny vložkami z perforované kůže). Odolné sportovní koberce pro Volvo S60 mají nyní stříbrné drážky, které vytvářejí působivý reflexní efekt.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy