Škoda Superb nově pro rok 2007

Superb | foto: Škoda Auto

Závod Škoda Auto v Kvasinách začne od pondělí 14. srpna 2006 s výrobou vozu Škoda Superb v modernizovaném provedení nového modelového roku 2007.

Čtyřdveřový sedan Škoda Superb disponující mimořádným vnitřním prostorem a bohatou luxusní výbavou vstupuje do modelového roku 2007 s řadou novinek a technických změn. Nejvýraznější změnou vnějšího designu Superbu je nová maska chladiče s výraznější třídimenzionální podobou, zasazena do chromovaného rámečku. Do vnějších zpětných zrcátek jsou nově zakomponovány směrová světla. Nový design mají i přední směrová světla integrované ve světlometech s čirými krycími skly. Zadní svítilny dostaly, podobně jako u modelů Roomster a Octavia, charakteristický profil ve tvaru písmene C. Zákazníci si také mohou vybrat některý ze čtyř nových odstínů laku: béžový Cappuccino, zelený Olive, šedý Anthracite nebo šedý Satin (od listopadu 2006).

Superb modelového roku 2007 charakterizují i nová provedení interiéru a přístrojového panelu. Přístroje v Superbu disponují novým designem. Použito je u nich bílé, velmi jemné podsvícení, přičemž pozadí přístrojů, jejich popisy včetně číslic a multifunkční displej jsou nově červené.

Ke stávajícím úrovním výbavy Classic, Comfort a Elegance přibyla také vrcholná úroveň Laurin&Klement. V tomto provedení disponuje Škoda Superb 17´´ koly s leštěným povrchem, zdvojenou koncovkou výfuku či decentním označením na předních blatnících. Interiér vozu obsahuje kožené čalounění sedadel Royalty, obložení z pravého dřeva Prominent nebo rámečky ofukovačů a kliček dveří s elegantním kovovým povrchem Etna Nero. Základní výbava tohoto modelu obsahuje i řadu dalších prvků.

Škoda Superb se v modelovém roce 2007 nabízí se čtyřmi benzinovými a čtyřmi dieselovými motory. Spektrum výkonů sahá od 85 kW do 142 kW u benzinových motorů a od 77 kW do 120 kW u turbodieselů. Vrchol nabídky tvoří zážehový šestiválec 2,8 l a turbodiesel V6 2,5 TDI.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy