Madrid: Koncept Fiat Ducato Truckster

Ducato Truckster | foto: Autoindex.org

Na přelomu měsíce května a června se na mezinárodním autosalonu v Madridu světu představil koncept nového vozu Fiat Ducato.

Nové Ducato staví na 25leté tradici, která odstartovala v roce 1981 a do dnešních dní se prodalo více jak 1 700 000 těchto úspěšných užitkových vozů. Nové Ducato má povznést tradici těchto vozů a dostat se v prodejnosti na špici ve své třídě.

Mezinárodní autosalon je ideální příležitost pro oznámení o příchodu nového modelu. Pro tuto příležitost připravili ve Fiatu unikátní koncept - Ducato Truckster.

Koncept byl vytvořen ve spolupráci mezi Bosch SpA, Behr GmbH, SEWS CABIND SpA (Sumitomo Group) a Denso Thermal System SpA.  Tento koncept má dominantní rozměry:  délka 6.48 metrů, výška 2.55 metrů a šířka 2.49 metrů.

Ducato Truckster je sportovně laděný s moderním designem, posazen na 28 palcových kolech, osvětlení zajišťují LED reflektory, hydraulicky ovládané dveře, kouřová skla a aerodynamický spojler. Interiér je laděn také ve sportovním stylu, dávající pocit závodního speciálu.

Nové Ducato umožňuje velký rozsah využití. Od přehlídkového automobilu je možné přejít k přepravě závodních vozů a motorek nebo může dokonce po úpravách posloužit jako přehlídkové pódium pro módní přehlídky. Fiat Ducato se také hodně využíval a využívá ke kempování.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy