Škodu Roomster už je možné objednat

Roomster | foto: Škoda Auto

Závazné objednávky na nový vůz Škoda Roomster začalo přijímat 180 dealerů Škoda Auto v České republice. První zákazníci si tak budou moci převzít nový vůz již začátkem června.

Nová čtvrtá modelová řada je nabízena ve čtyřech výbavových stupních: základní Roomster, dále Style, Sport a Comfort. Již základní provedení přitom nabízí dva přední a dva boční airbagy, ABS a MSR, výškově i podélně seřiditelný volant, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, systém VarioFlex s trojicí samostatných a plně variabilních zadních sedadel, prachový a pylový filtr, elektrohydraulický posilovač řízení, imobilizér, radiopřípravu se čtyřmi reproduktory a anténou, držáky na láhve v předních dveřích, zásuvku 12V v zavazadlovém prostoru, plnohodnotné rezervní kolo nebo zadní stěrač s ostřikovačem. Zajímavým doplňkem je možnost aretovat zadní kryt zavazadlového prostoru ve dvou úrovních.

Ve verzi Style zákazník získá v základní výbavě například klimatizaci, centrální zamykání s dálkovým ovládáním nebo elektrické ovládání předních oken.

K dispozici je sedm motorových verzí, a to tři spalovací a čtyři vznětové s přeplňováním. Nejslabším je 1,2 12V HTTP se 47 kW a na druhé straně motorové palety stojí společně spalovací 1,6 16V a 1,9 TDI PD, oba poskytují 77 kW. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy