Logan Steppe, nový koncept od Dacie

Logan Steppe | foto: Renault

Ženeva 2006; U nás známá, sledovaná a živě diskutovaná Dacia Logan má v Ženevě kolegu v úpravě pro volný čas. Studie se prezentuje ale jinak, než co nejlevnější sedan.

Steppe je oblečen v poměrně moderním hábitu, který prokazuje, že pokud bude potřeba a zájem, dceřiná značka koncernu Renault je stavu vůz “na úrovni“ nabídnout.

Studie je vybavena 17palcovými litými disky, metalickým lakem, úpravou nárazníků do terénu, ale také směrovými blikači ve zpětných zrcátkách, xenonovými světlomety a zadními diodovými svítilnami.

Za zmínku stojí slušně nízký práh zadních dveří, bohatě dimenzované prosklení kabiny s velkým vnitřním prostorem a implementované monitory do opěrek předních sedadel pro cestující vzadu. Interiér ve světlých barvách však přesto působí poněkud uměle.

Proti klasickému Loganu z našich silnic je tato studie výrazným posunem, ale jedná se pouze o koncept naznačující možný vývoj vozu podobného naší čerstvě představené Škodě Roomster. Motorizace či cena tak samozřejmě nejsou na pořadu dne.


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy