TechArt upravil Porsche Cayman S

Cayman | foto: TechArt

Ještě sportovnější Porsche Cayman S. TechArt předvádí elegantně stylizované a efektivně aerodynamicky upravené nové Coupé.

Nový přední spoiler, který je přidělaný na sériovém nárazníku nedodává vozu pouze dynamický vzhled, ale redukuje při rychlé jízdě vztlak. Boční prahy jsou vymodelovány tak, že uklidní proudící vzduch mezi předními a zadními podběhy kol. Zároveň je úprava ovlivněna kombinací na míru vyrobených kol se sportovními pneumatikami. Pro nové coupé Cayman jsou k dispozici kola velikosti 17, 18, 19 nebo 20 palců. Ta největší mají rozměr na přední nápravu 8,5J x 20 a obouvají pmeumatiky 235/30. Na zadní nápravu patří kola 11J x 20 s pneumatikami 305/25. Výborně sladil TechArt s novým obutím podvozek. K dispozici jsou spotovní tlumiče, které jsou sladěny i se sériovým podvozkem. Možnst je zvolit i ostřeji laděný TechArt podvozek.

TechArt je specialistou na exklusivní interiéry. Také pro Caymana nabízí individuální vybavení ve všech barvách a designech. Program pro Caymana zahrnuje kožený interiér a sportovní doplňky. Důkazem toho je sportovní kožený ergonomicky vytvarovaný buď tří- nebo čtyřramenný volant a pedály, hlavice řadící páky a nožní opěrka z hliníku. Zároveň jsou nástupní prahy z ušlechtilé oceli s logem TechArt. Kdo má rád sportovní zvuk, může si objednat koncovky výfuku také z ušlechtilé oceli. Podle informací firmy TechArt je tuning motoru teprve v přípravě.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy