Úprava třídy S od Lorinsera

S | foto: Lorinser

Ani Lorinser nezaostává za svými konkurenty ve vylepšování vlajkové lodi Mercedesu. Udělal co uměl a výsledek nebude k vidění nikde jinde než na blížící se essenské Motor Show.

Mercedes-Benz třídy S upravený od Lorinsera vypadá jako Roman Šebrle v obleku. Silný, rychlý a velice elegantní. Když přejdeme k detailům, všimneme si integrovaných mlhovek na nově zkonstruovaném předním spoileru. Široké boční prahy a rozšířené blatníky se zamřížkovanými vstupy pro vzduch dodávají vozu ještě větší mohutnost. Zadní část vozu s nově vytvarovaným spoilerem a dvěma koncovkami výfuku zapuštěnými v něm působí nesmírně elegantně a zároveň sportovně.

Vnitřek vozu si každý může přizpůsobit svým představám. V nabídce jsou pro podtržení sportovnosti doplňky z carbonu nebo luxusní kožené. To bychom měli ošacení. Ale i v obuvi je z čeho vybírat. Lorinser nabízí pět různých designů litých kol o rozměrech 9x20´´ na přední nápravu a 10x20´´ dozadu. Komu by ani toto nestačilo, jsou k dispozici ještě kola s designem turbíny o velikosti 9x21´´ a 10x21´´ obouvající pneumatiky 255/30 vpředu a 285/30 vzadu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy