Kleemann ML 50K S8

ML | foto: Kleemann

Dánský tuner Mercedesů Kleemann si vybral další kus pro své úpravy. A to SUV ML 500, které označil ML 50K S8.

ML 50K S8 se vyznačuje detailně propracovanými díly, které dávájí vozu lepší aerodynamiku. Je to hlavně hluboký přední spoiler, zadní spoiler s difusérem a střešní spoiler. Kleemann přidává na model ML nové boční prahy a nová 20 palcová pětipaprsková litá kola, která dodávají autu sportovnější vzezření a udržují lepší kontakt s vozovkou.

Stejně jako u CLS 50K S8 a E 50KCC je i u ML 50K S8 upravovaným agregátem osmiválec se zdvihovým objemem 5 litrů. Po injekci od Kleemanna disponuje výkonem 595 koní při 5800 otáčkách a točivým momentem 770 Nm již při 2000 otáčkách. Tento výkon je přenášen 7 stupňovou automatickou převodovkou. Díky těmto hodnotám zrychlí ML z 0 na 100 km/h za 5,3 sekundy a dosahuje maximální rychlosti 270 km/h.

Upravený exteriér musí perfektně ladit s interiérem. V něm najdeme čalounění na sedadlech a ve dveřích z kůže nejvyšší kvality v konbinaci s Alcantarou. Palubní deska a ostatní panely jsou z carbonu pro upevnění pocitu ze sportovního vozu. Prvky carbonu můžeme také nalézt na ergonomicky tvarovaném volantu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy