VW: Polo do terénu

Polo | foto: Volkswagen

Tento model "crossového" Pola bude uveden v únoru 2006 v Německu a světovou premiéru bude mít na blížící se essenské Motor Show.

Charakteristickými prvky pro toto vozidlo jsou robustně působící a barevně odlišené karosářské díly, podvozek zvýšený o 15 milimetrů, 17 palcová litá kola a nově vytvarované nárazníky v offroad stylu. S kovovou střešní lištou ladí chromovaná vnější zpětná zrcátka. Přední části vozu dominuje otvor pro vstup vzduchu olemovaný matným hliníkem a na bocích mlhová světla, která patří do sériové výbavy tohoto Pola.

Dále v sériové výbavě můžeme najít všechna okna elektricky ovládaná, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, zásuvku a dvě čtecí lampičky pro cestující na zadních sedadlech. Pro zájemce jsou ještě v příplatkové výbavě vyhřívaná přední sedadla, oddělená sklápěcí zadní sedadla a posuvná a výklopná střecha.

Zatím jediná verze bude pod kapotou skrývat motor o objemu 1,2 litru poskytující výkon 64 koní a v budoucnu by se mohly objevit ještě dva benzínové motory o výkonech 75 a 100 koní a dva dieslové o výkonech 70 a 100 koní.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy