Silniční závod ukončila nehoda. Ford Mustang se doslova rozpůlil o semafor

Silniční závod ukončila nehoda, která doslova rozpůlila Ford Mustang | foto: youtube.com

Závod dvou Fordů Mustang ukončila nehoda, která jeden z vozů vymrštila na sloup a rozpůlila. Ačkoliv se to při pohledu na záběry z místa nehody zdá nemožné, všichni přežili.

Zprávy o této děsivé nehoda přinesla Televizní stanice Fox 11 již 14.5. Podle informací od svědků z místa nehody se po silnici v okrese Palmdale (stát Kalifornie) proháněli dva sportovní vozy Ford Mustang, které spolu zřejmě závodily.

Když se ale vozy přiblížily ke křižovatce, na semaforu se objevila oranžová. Ačkoliv oba vozy začaly prudce brzdit, nehodě se nedalo zabránit. Zatímco jeden z vozů se během brzdění roztočil a křižovatkou projel pozadu, do druhého vozu z boku narazil vůz Mercedes.

Náraz byl tak silný, že vymrštil Mustang proti sloupu semaforu o který se doslova rozpůlil. Nehoda se neobešla bez zranění - nejhůř dopadl spolujezdec z rozpůleného Fordu, který byl ve vážném stavu převezen do nemocnice. Podle informací stanice Fox se ale zdá, že by všichni tuto děsivě vypadající nehodu měli přežít.

Za posledních pár dnů se jedná již o druhý vůz, který byl během nehody doslova rozpůlen. Včera jsem vás informovali o podobném případu, během kterého došlo k rozpůlení vozu Chevrolet Impala po nárazu SUV značky Toyota.

V tomto případě ale oba účastníci jako zázrakem vyvázli bez vážnějších poranění.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy