Žena chtěla zkrotit choutky svého přítele za volantem. Dopadlo to katastroficky

Zatažení ruční brzdy ve vysoké rychlosti | foto: youtube.com

Místo spolujezdce je někdy dost záludné, někomu se na něm dělá špatně a někteří spolujezdci svým chováním ohrožují život celé posádky. Příkladem je následující video.

V něm se nechal, zřejmě dost soutěživý řidič, přemluvit, aby si zazávodil s jedním z vedle jedoucích motocyklů. Majitel modrého sedanu však vedle sebe měl spolujezdkyni, která s tímhle krokem dost dobře nesouhlasila. Výsledkem pak bylo něco, na co se stojí podívat.

Už z počátku honičky je jasné, že zřejmě přítelkyně řidiče slovně nesouhlasila s tím, aby se do závodu pouštěl. Jenže řidič si to nenechal vymluvit a k tomu všemu se mu během hádky motorkář vzdálil. Následné jeho dojetí nebylo moc těžkým úkolem, jenže pak přišlo něco, co by čekal jen málokdo.

Ve snaze zabránit další honičce žena jednoduše sáhla na ruční brzdu a zatáhla ji. To, co se začalo odehráva posléze, asi nemusí mít komentář. Pohled na otáčející se auto ve vzduchu mluví sám za sebe a je odstrašujícím příkladem, jak nebránit řidiči v tom, aby si trošku užil jízdu...

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy