Nové Audi TT RS na veletrhu CES ukázalo zadní OLED světla

Audi TT RS s OLED zadními světly | foto: youtube.com

Německý deník Auto Bild měl možnost na velmi krátkou chvíli vidět chystanou novou generaci Audi TT RS. Současně s tím natočil krátké video, na kterém uvidíme jeho zadní OLED světla.

Vzpomeňte si na závod od roku 2014 mezi Audi a BMW, kdy tahle dvojka mezi sebou zápasila v prvenstvím s laserovými světly. Nakonec jej vyhrálo BMW, které je uvedlo do nabídky modelu i8, zatímco Audi potřebovalo trochu více času, než jej dostalo do přední masky modelu R8 LMX.

Jenže co se týče zadních OLED světel, v tom bylo BMW taktéž první. Do nabídky je dostal model M4 GTS a nyní se Audi snaží dohnat svou zrátu s třetí generací TT RS. Tato technika se bude pravděpodobně nabízet jako příplatková výbava a příplatek za speciální zadní světla zřejmě nebude malý.

A co je ukryto pod kapotou nové TT RS? Přeplňovaný 2,5 litrový pětiválec má údajně 395 koní a je spojen s dvouspojkovou převodovkou, což dokáže nabídnout zrychlení z nuly na stovku za čtyři sekundy. Nejvyšší maximální rychlost je omezena na 250 kilometrů za hodinu, avšak za příplatek lze odblokovat omezovač a rozjet se až na 280.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy