Maserati představilo nové motory i doplňkovou výbavu

Během posledních několika dnů se naše stránky plní novinkami, která se hrnou z Frankfurtu jako velká voda. Během tohoto automobilového svátku nejde ale vždy jen o představení nových automobilů. Například Maserati si pro nás připravilo nové motory.

Maserati Gbibli a Quattroporte patří mezi luxusními sedany k těm nejoblíbenějším a právě pro ně připrvilo Maserati nové zážehové agregáty. Ty se sice co se týče výkonu nebo objemu nijak neliší od svých předchůdců. Nově jsou ale vybaveny systémem start/stopa účinnost spalování paliva stoupla o celých 12%. Všechny nové pohonné jednotky samozřejmě splňují emisní normu Euro6.

Opomenuty nezůstaly ani dieselové agregáty. Ty nyní disponují technologií AdBlue. Navzdory tomu ale výrobce stále hovoří o stejné spotřebě i výkonu jako u předchozích dieselů.

Masearati na svém stánku také představilo zcela nové doplňky příplatkové výbavy pro modely Gbibli a Quattroporte. Ta nyní zahrnuje nové jízdní asistenty, možnost otvírání kufru mávnutím nohou pod zadním nárazníkem nebo nový zvukový systém s desítkou reproduktorů značky Harman Kardon nebe prémiovou audio sestavu od Bowers & Wilkins.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy