AC Schnitzer BMW M235i - ostrý prcek s výkonem 380 koní

Komu by bylo málo standardní BMW M235i, může zvolit verzi od AC Schnitzer, která představila svůj nový tuning program právě pro tento model.

Tuningový paket zahrnuje celou řadu prvků z uhlíkových vláken, včetně předního splitteru, zadní difuzor a kryty zrcátek. Společnost také nabízí střešní spoiler, sportovní výfukový systém a 18 až 20 palcová kola z lehkých slitin. Zákazníci si mohou také objednat sportovní nebo závodní odpružení, jenž je nastavitelné a snižuje světlou výšku o 30 až 40 mm.

AC Schnitzer nabízí i úpravu interiéru, kde se dají objednat prvky jako je hliníkové madlo ruční brzdy, velurové autokoberce, pedály z lehkých slitin a různé další dekory. Pod kapotou je umístěn 3,0 litrový TwinPower Turbo šestiválec, který je v tomto případě naladěn na 380 koní. To by mělo umožnit modelu zrychlení z 0 - 100 km / h za méně než pět sekund.

Společnost také nabízí zvýšení výkonu pro varianty se vznětovým motorem. Verze 218d může být naladěna na výkon 171 koní, zatímco silnější 220d může nabídnout až 218 koní. V neposlední řadě je tady i 225D s možností výkonu 258 koní.

Zdroj: AC Schnitzer

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy