Nový Fiat 500 na pneumatikách Continental

500 | foto: Barum Continental

Fiat 500 se vrací - s pneumatikami Continental. Tento italský výrobce aut udělil souhlas k první výbavě nového modelu všemi rozměry pneumatik - 14, 15 a 16 palců.

Největší podíl pneumatik, které bude dodávat Continental, bude v rozměru  165/65R14 T. Roberto Zazzara, který je zodpovědný za dodávky Continentalu pro první výrobu Fiatu, vysvětluje: „Fiatu dodáváme pneumatiky ContiEcoContact 3, které nabízejí nízký valivý odpor, čímž snižují spotřebu paliva. Pro Fiat jsme navíc jediným dodavatelem tohoto rozměru." V segmentu 15  a 16 palcových pneumatik je Continental zastoupen pneumatikou ContiPremiumContact 2.

Díky svému širokému produktovému portfoliu je Continental schopen plnit mnoho různých požadavků automobilových výrobců. V této souvislosti je ContiEcoContact 3 určen spíše pro malé a kompaktní vozy, zatímco ContiPremiumContact 2 je dobrou volbou pro střední třídu a luxusní vozy. Oba modely byly vyvinuty s cílem zajištění krátké brzdné dráhy na mokrých i suchých vozovkách, dobrého bočního vedení a pohodlného řízení, to vše v kombinaci s nízkým valivým odporem.

Continental

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy