Toužíte po dobrodružství? Na tohle všechno lze použít Ferrari Portofino

Ferrari Portofino | foto: Ferrari S.p.a.

Ferrari Portofino, představené minulý měsíc, chce být novým králem v segmentu Gran Turismo. Vypadá to zatím, že všechny požadavky splňuje s přehledem. Je luxusní a výkonu má na rozdávání.

Ferrari Porfotino má být nástupcem modelu California T, který byl poprvé představen před třemi lety. Ani California netrpěla nedostatkem výkonu, nejsilnější přeplňovaný osmiválec o objemu 3,9 litru disponoval hodnotami až 523 koní a 710 Nm točivého momentu. Portofino to tedy nebude mít vůbec jednoduché.

Naštěstí základ motoru – dvakrát přeplňovaná V8 o objemu 3,9 litru zůstal zachován. Nově disponuje hodnotami 592 koní a 760 Nm točivého momentu. Z 0 na sto zrychlí za 3,5 vteřiny a maximální rychlost? Přes 320 km/h. Ovšem zatím jsou to všechno pouze nudná čísla. Pojďme si tedy užít něco krásného a podívat se na reklamní spot, který je k novému modelu natočen.

Jak vidíte sami, Ferrari se v reklamně snaží poukázat na nejrůznější způsoby a místa použití nového Portofina. Je praktické, zábavné a má neuvěřitelnou sílu.  

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy