Seat ukázal první foto modernizovaného SUV Ateca. Co ještě prozradil?

Seat představí 15.6.2020 modernizované SUV Ateca. Slibuje emocionální vzhled, komplexní konektivitu a více bezpečnosti | foto: Seat

Nová Ateca 2020 přináší pokračování úspěšného příběhu oblíbeného SUV. S emocionálnějším exteriérem a modernizovaným interiérem přináší do segmentu kompaktních SUV evoluci designu. Nabízí zákazníkům kompletně síťově propojené uživatelské prostředí, definuje novou úroveň komfortu a bezpečnosti ve svém segmentu a řada vyspělých spalovacích motorů zvyšuje hospodárnost a výkonové parametry.

Seat již brzy představí modernizovanou verzi svého úspěšného modelu Ateca. Inovovaný model přebírá od svého předchůdce všechny přednosti kompaktního SUV a na první pohled zaujme svěžím a emocionálnějším vzhledem exteriéru i interiéru. Řidiči a jeho spolucestujícím navíc nabízí komplexní konektivitu a více bezpečnosti, komfortu i hospodárnosti.

Od premiéry v roce 2016 bylo prodáno více než 300 000 vozů Seat Ateca. Toto kompaktní SUV je poměrně úspěšným modelem. Seat nyní přichází s modernizovanou verzí, která by měla být pro zákazníky ještě atraktivnější.

Zapište si do diáře 15. června. Seat totiž již za týden odhalí nejmladšího člena své produktové řady.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy