Audi R8 Audi Sport Edition. Hodně povedená limitka přichází

Audi R8 V10 přijíždí v edici Audi Sport Edition | foto: Audi

Audi se rozhodlo pro produkci limitované verze německého super rychlého kupé. Vyrobeno bude pouhých 200 kusů a nese označení R8 Audi Sport Edition.

První kusy dorazí ke svým zákazníkům začátkem května a edice odkazuje na sportovní divizi této značky. To je i důvodem, proč na voze najdeme odstíny barev jako je stříbrná, červená a černá. Přesně tohle jsou totiž barvy oddělení Audi Sport.

Klienti si mohou vybrat ze dvou provedení barvy karoserie: Mythos černá a bílá ibis. Audi R8 pak dostalo některé prvky karoserie v odstínu Titanium Black. Následně jsou zde k vidění i 20 palcová kovaná kola s deseti paprsky a Y designem.

V závislosti na zvoleném brzdovém systému dostanou třmeny červenou nebo antracitovou barvu. Audi R8 Audi Sport Edition pak v kabině nabídne osvětlené dveřní prahy, číslovanou plaketu, výrazné nápisy edice a kabina bude odrážet barevnou kombinaci odvozenou od karoserie.

Sportovní sedadla jsou zabalená do kůže Nappa v kombinaci černá a červená. Krom toho na nich najdeme i tmavé stříbrné kontrastní stehy. A pokud vás tenhle kousek zaujal, měli byste vědět jeho cenu. Ta se na domácím trhu pohybuje od 181 900 eur za verzi V10. Silnější provedení V10 Plus je ohodnoceno na 205 800 eur.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy