Indický majitel Škody Octavie se pěkně pomstil výrobci. Doslova z ní udělal osla

Škoda Octavia III. generace naštvala svého indického majitele | foto: youtube.com

Ani kdekým opěvovaná Škoda Auto není nejkvalitnějším výrobcem aut, což je zkrátka holý fakt. Nedávno však svou nespokojenost s kvalitou své trojkové Octavie projevil dost výrazně jeden indický majitel.

Vše se týkalo nedostatečně kvalitního vyřízení reklamace. Jeho bílá Octavie na litých discích proto skončila zapřažená za dvěma osly. Tím prý Ind upozornil na velký nezájem dealera o problémy s vozem. Jenže takový protest se nevidí každý den a tak si jej všimla indická média.

V podstatě ale šlo o to, že podle všeho majitel namontoval na svůj vůz neschválené příslušenství, s čímž tamní prodejce nesouhlasil. I tak se ale obyvatelé města Ludhiana na severozápadě Indie dočkali zajímavého protestu.

Ještě zajímavější je fakt, že Octavie prý vyšla na 2,5 milionu rupií (lehce přes 950 tisíc Kč a byla takřka v plné možné výbavě. Od roku 2015, kdy jí Ind zakoupil, však auto stíhal jeden problém za druhým. Tamní dealer si ale nevěděl rady a dokonce se naštvaný majitel obrátil i na české vedení značky.

Jak celá věc dopadne, není jasné, ale je jasné, že svou škodovku majitel zviditelnil více než dost. Navíc, škodovce klesají v Indii prodeje. A jestliže se takové problémy týkají většího počtu indických Octavii, pak si vedení koncernu VW musí zřejmě sypat popel na hlavu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy