VW Scirocco R přichází v nové verzi Black Style, podpoří to jeho prodeje?

Volkswagen Scirocco R Black Style | foto: Volkswagen

Třetí generace Volkswagenu Scirocco se prodává už osm let a jak bylo už oznámeno, nepočítá se s jeho nástupcem. I proto se snaží VW okořenit stávající generaci novou edicí.

Vůz se nově dočkal paketu Black Style, který lze zakoupit pro ostré Scirocco R. Pod kapotou se tak ukrývá přeplňovaný benzinový dvoulitrový motor s výkonem 280 koní. Ten slibuje sprint z nuly na stovku za 5,7 sekundy a maximálku 250 km/h.

A v čem se vlastně edice Black Style odlišuje? Předně je to instalace černé střechy, kterou doplňuje lak karoserie v odstínu Pure White, Urano Grey, Indium Grey Metallic, Rising Blue Metallic, Pyramic Golf Metallic, Ultra Violet Metallic anebo Oryx White Mother of Pearl. Černého odstínu se dočkala i 19palcová litá kola Lugano s pneumatikami o rozměru 235/35.

Černé jsou dále kryty zpětných zrcátek, střešní spoiler a zatmavení se dočkala boční okna. Cena za "černý paket" činí na domácím německém trhu 660 Eur (necelých 18 tisíc korun).  Kdo by pak měl zájem, musí se poptat u svého dealera, který by měl být schopen tuhle dodatečnou výbavu pro vaše Scirocco sehnat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy