Gallardo Super Trofeo Stradale havarovalo v Indonésii, následky jsou tragické

Ošklivá nehoda si vyžádala i jednu oběť, Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale | foto: updateterpercaya.blogspot.ro

Poslední dobou je těch dopravních nehod, jejichž hlavními účastníky jsou výkonné supersporty, nějak moc. Včera jsme psali o tom, jak v čínské metropoli havaroval raritní Koenigsegg Agera R. Protentokrát se však stala dopravní nehoda v Indonésii, jejímž aktérem je Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale.

Bohužel i v Indonésii platí, že mladý kluk a výkonný supersport nejde moc dohromady. 24letý muž usedl za volant Gallarda Super Trofeo Stradale a v ulicích začal závodit s Ferrari, když v tom ztratil kontrolu nad vozem a vjel na chodník. Jenomže v tu chvíli se po něm procházelo pár lidí, které samozřejmě smetl a zastavil se až o kus vzdálený strom. Následky jsou tragické, konkrétně jeden člověk zemřel a několik jich je zraněno.

Supersport se zastavil až o strom, Lamborghini Gallardo Super Trofeo Stradale | foto: updateterpercaya.blogspot.ro

Média zmínila, že řidič italského supersportu, Wiyan Lautner, nebyl pod vlivem alkoholu ani jiných omamných látek. V současné době se snaží vyšetřovatelé zjistit rychlost vozu při nárazu, a proto si pozvali i mechanika od Lamborghini, aby jim pomohl při vyšetřování. Co se týče nabouraného vozu, škody jsou velké, ale ne natolik jako ztráta lidského života.

Pro připomenutí, Gallardo Super Trofeo Stradale bylo vyrobeno ve 150 kusech a pyšní se o 70 kg menší váhou ve srovnání se standardním modelem i desetiválcem o výkonu 570 koní.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy