Škoda Snowman bude ve dvou verzích

Nové velké SUV od Škodovky bude hned ve dvou verzích. Tak trochu jak jsme předpokládali, bude více rodinný crossover než pravověrné SUV s offroad ambicemi.

Z Mladé Boleslavi se dozvídáme jen kusé informace o novém SUV. Většinou jsou to jen malé útržky a domácí automobilka v oblasti nejdůležitějších otázek stále mlčí. Oficiálně toho moc nevíme, ale už pomalu můžeme skládat mozaiku. Střípek po střípku.

S další informací přišel šéf importérství v Austrálii Michael Irmer. Ten prozradil, že nové SUV bude nabízeno ve dvou verzích. Základní bude mít pětimístné uspořádání, zatímco druhé bude nabízet třetí řadu sedadel a celkem pojme sedm pasažérů. Na otázku, jak moc budou zadní dvě sedadla použitelná, už odpovědět nechtěl.

Údajně by sedmimístná verze měla mít delší rozvor. Podobně jako Hyundai Grand Santa Fe. Ruku v ruce s příchodem nového SUV s okřídleným šípem, dorazí také nový Tiguan a SUV od Seatu. Mělo by se jednat o dost podobné vozy a v Česaně se šeptá o totožném základu. Přičemž délka by měla být kolem 4,6 metru.

Bližší informace se dozvíme už co nevidět. Výroba totiž v Kvasinách začne už příští rok a dle našich informací se už tamní závod připravuje.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy