Subaru BRZ a WRX STI se ukázali v limitované edici HyperBlue, kde se budou prodávat?

Subaru WRX STI a BRZ Series.HyperBlue | foto: Subaru

Americký trh se dočká nové edice dvou aktuálních modelů od japonské automobilky Subaru. Výrobce totiž včera odhalil modely BRZ a WRX STI v edici Series.HyperBlue.

Do prodeje dorazí ještě letos na podzim a kupříkladu BRZ Series.HyperBlue má exkluzivní modrý lak karoserei HyperBlue, který doplňují černé kryty zpětných zrcátek, leskle černé doplňky a litá sportovní kola o velikosti 17 palců s černou povrchovou úpravou.

Subaru BRZ Series.HyperBlue | foto: Subaru

Sportovní styling pokračuje i v kabině, kde se BRZ může pochlubit sedadly v kombinaci kůže / Alcantara. Ty mají oproti ostatním verzím vozu HyperBlue modré prvky a modré kontrastní prošívání. Nechybí ani sportovní volant potažený dvoubarevnou kůžů a vyšívané logo edice do opěrek hlavy. Mezi další přednosti edice patří speciální podlahové rohože a 6,2-palcový displej systému Starlink.

Něco podobného jako BRZ nabízí i druhý model, kterým je WRX STI Series.HyperBlue. Ten nese taktéž modrý lak, exteriér zdobí leskle černé akcenty a vůz má 18-palcová černá kola BBS z lehkých slitin. V kabině nechybí sedadla z Alcantary s modrým kontrastním prošíváním a kůží potažený volant. V neposlední řadě je tu audiosystém Harman Kardon a 7-palcový displej systému Starlink s GPS navigací.

Subaru k oběma vozům prozradilo, že výroba bude omezena na 500 kusů u modelu BRZ a 700 kusů u sedanu WRX STI.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy