Nový Volkswagen California byl odhalen, co vše nabízí?

Volkswagen California T6 | foto: Import Volkswagen Group

Německá společnost Volkswagen představil první podrobnosti o nové obytné verzi současného modelu T6 s názvem California.

Od nedávno představeného modelu T6 je odvozena i obytná Californie, která nyní nabízí mnohem lepší výbavu. V kabině totiž nechybí žaluzie, otočná kožená křesla až pro sedm lidí a možnost lůžkové úpravy. Dalším plusem jsou odnímatelné piknik stolky a dvě skládací židle, které jsou namontovány do dveří zavazadlového prostoru.

Verze California Coast odměňuje kupce kuchyňským koutem, který zahrnuje nerezový dřez, sporák se dvěma hořáky a chladničku s objemem 42litrů. Model má také kvalitní nábytek s hliníkovými a dřevěnými akcenty.

V neposlední řadě je tu i Californie Ocean, která nabídne k výše zmíněnému dvojitá okna a výsuvnou střechu. Mezi další přednosti patří stmívatelná LED světla a přídavné dálkové vytápění celého prostoru pro posádku.

Při uvedení na trh bude model nabízen s různými naftovými motory TDI, které mají výkony v rozmezí 84 až 204 koní. K nabídce se připojí i dva benzinové motory s výkonem 149 a 204 koní.

Volkswagen California je v současné době již možno objednávat a ceny na domácím trhu začínají na částce 41,429.85 Eur.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy